Tuesday 2 May 2017

Kako poboljšati bubrega 18% Sa matičnih ćelija terapija u CKD

Bubreg je vrlo važan organ u tijelu. To nam pomaže da očisti krv, daju energiju, eliminirati dodatnih toksina i tekućine našeg tijela. Kada je smanjen, naše zdravlje će biti pogođeni i naš životni vijek će se smanjiti. Kako poboljšati funkcije bubrega? Je terapija matičnih ćelija na raspolaganju?
Kada funkcija bubrega pacijenata je manje od 50%, podaci fizičkog testa će biti nenormalno. nivo Kreatinin će porasti, proteina urina i krvi u mokraći će se dogoditi. Sa porasla razinu kreatinina, stanje bubrega će biti sve gore i gore nego prije. Onda je bolest bubrega može razviti u otkazivanja bubrega i na kraju fazi bolesti bubrega, uremija. Funkcija bubrega igra važnu ulogu u našem zdravlju. Kako smanjiti komplikacije i poboljšanje funkcije bubrega je od velikog značaja.
Terapija matičnim ćelijama može pomoći pacijentima obnovi funkcije bubrega i smanjiti komplikacije bez nuspojava.
Sa razvojem moderne medicine, terapija matičnim ćelijama, ili transplantacija matične ćelije je naširoko koristi za liječenje bolesti bubrega, posebno zatajenja bubrega. Ona ima naprednu funkciju obnovi strukture bubrega i preokreće oštećeno tkivo bubrega.
Ono što je matičnih stanica?
Sposobnost matičnih ćelija je poznat kao samostalno obnoviti i pluripotency. A matičnih ćelija može se diferenciraju u različite funkcionalne ćelije i oni se primjenjuju u različitim polju, uključujući bolesti krvi, respiratorne bolesti i nervnog oboljenja sistema, bolesti bubrega, i tako dalje.
U posljednjih nekoliko godina kliničkih istraživanja smatra da je terapija matičnim ćelijama pokazuje očiglednu prednost u liječenju bolesti bubrega. matične ćelije mogu se diferenciraju u inherentne ćelije bubrega i zatajenje parenhima ćelije, tako da pokazuje očigledan učinak na popravku i obnovi ćelija bubrega funkcioniše. To može pomoći pacijentima izbjeći dijalizu i transplantaciju bubrega, povećavaju GFR i bubrega.
Šta više, terapija matičnim ćelijama nema nuspojava u liječenju bolesti bubrega.
Ako želite znati više informacija ili dobiti pravac naših profesionalnih bubrežni doktori, Pišite nam na kidneyservice@hotmail.com, oni će vam dati savjete u skladu sa svojim specifičnim stanju.
Ili možete jednostavno obratite se nasoj doktor za pravovremeno pomoć, oni su 24 sata online.
To je besplatno.

No comments:

Post a Comment

Leave your question here, so kidney experts will give you the answer in 24 hours.

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition