Thursday 6 April 2017

Mjehurići u urinu Disappear Neobično sa kineske medicine


Saaid je, 55 godina, iz Omana. Kada mu je dijagnosticiran bubrega oboljelih, on je bio zabrinut zbog mjehurića u urinu mnogo. Čini se kao da on ne može da riješi ga u ostatak svog života dok nije došao do bolesti bolnice Shijiazhuang bubrega.

On je patio od vrtoglavice i glavobolje za 10 godina i dijalizu za jednu godinu.

prije 10 godina, ne znajući bilo razloga, on je počeo da pati od vrtoglavice, kao i glavobolje, a onda je u bolnici u Omanu bolnici, krvni pritisak je bio 160/100 mmHg, hemoglobin je 130g / L, normalnu funkciju bubrega. Kasnije, glavobolja nestati nakon uzimanja nekih zapadnih lekova. Krvni pritisak je zadržan na 150 / 90mmHg od 130/80 mmHg.

prije 5 godina, vrtoglavica i glavobolja javljaju ponovo nakon što je premoren, osim toga, on je patio od čestih mokrenje noću, a iznos mokraće noću je oko 1000ml, njegov krvni pritisak je 180/110 mmHg, proteinurija bio 2+, nivo kreatinina bio je 154 umol / L, on je i dalje predlaže sa zapadnim lijekove da ga kontroliše i nakon uzimanja lijekova, glavobolja i učestalo mokrenje nestati.

1 godinu dana, oticanje na nižim nogama, mučnina i povraćanje se pojavio i on je iskusio teške glavobolje. Krvni pritisak je bio 190 / 100mmHg, hemoglobin je 115g / L, proteinurija je 3+, hematurija je -, nivo kreatinina bio 886umol / L. Dok je patio od tako visok nivo kreatinina, on je predložio dijalizom da ublaži. A onda, visoke kreatinina i tegobe nestale.

Prije sam mjeseci, on je shvatio da je izlaz njegov urin postaje sve manje i manje, kada je bio na dijalizi. Kako bi se probati sa drugim tretmanima umjesto dijalizi, odlučio je da dođe u Kinu.

Sveobuhvatni test je učinjeno da proveri stanje u bolesti bolnici Shijiazhuang bubrega, a zatim bubrežne stručnjaci napravili stručni i naučni plan terapije. Osim toga, plan liječenja koji će se koristiti uključuje prirodni tretmani otrova-Uklanjanje tretman, Medicirana Bath, Foot Bath, Akupunktura Terapija, Način terapija, Micro-kineske medicine Osmotherapy.

Ovi tretmani su u kombinaciji da mu pomogne usporiti napredovanje bolesti. Ovi tretmani se provode preko 1 mjeseca, u okviru koje njegova bolest stanje poboljšati izuzetno, mjehurići u urinu nestaju postepeno i povišen nivo kreatinina također reudced.

No comments:

Post a Comment

Leave your question here, so kidney experts will give you the answer in 24 hours.

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition