Monday 10 April 2017

Ono što se još može uraditi za smanjenje Kreatinin 596 bez dijalizu


Hi, moj otac je rekao da ima kreatinina od 596 i da mu je potrebna dijaliza, ali on je odbio da ga ono što se još može učiniti da se smanji kreatinina bez dijalize, molim vas, pomozite. Ovo je poruka ostavio sin pacijenta. Ako imate isti problem kao i ovaj članak je rekao, molim vas dodajte WhatsApp / Viber / Wechat + 008618330162295 znati više detalja.

U Kini, postoje i druge opcije za pacijente za smanjenje visokog nivoa kreatinina bez radi dijalizu, uključujući i toksini-Uklanjanje tretman, Micro-kineske medicine Osmotherapy, Akupunktura Terapija, Maikang Smjesa, Način Therapy, Medicirana Bath, Foot Bath.

Postoje brojne biljke koje sadrže u ovim terapijama, osim toga, ovi biljni lijekovi su izabrani za patente u rigorozan proces. Uz pomoć napredne opreme, dovoljno krvi i kisika mogla biti isporučeni unutar bubrega lezija direktno. Međutim, prije usvajanja tretmana da se oporavi funkcija bubrega, raznih toksina i otpada treba izlučuje iz tijela potpuno, prije usvajanja tretmana da popravi oštećenje bubrega, raznih toksina i otpada proizvode treba izlučuje iz tijela potpuno, jer je taloženje toksina i otpada proizvodi ne samo da čini dalje oštećenja ćelija bubrega i tkiva, ali i utiče na efikasnost drugih tretmana. za ovu svrhu na bazi, toksini-Uklanjanje Tretman je razvijen u potpunosti izlučuju različite toksina i otpada proizvoda iz tijela.

Osim toga, prirodni tretmani se primjenjuju da se oporavi funkcija bubrega proširenjem krvnih žila, promoviranje cirkulaciju krvi, reguliše krvni pritisak. Mikro-kineske medicine Osmotherapy je da se oporavi funkcija bubrega kroz način širenja krvnih sudova, promovisanje cirkulaciju krvi, reguliše krvni pritisak, oživljavanju upale i koagulacije u krvi. Usvajanjem ovih tretmana, raznih toksina i otpada proizvodi bi se izlučuje iz tijela potpuno i onda vaša funkcija bubrega može se preuzeti. Do tada, možete imati manje dijalizu ili čak zaustaviti dijalizu.

Pišite nam na kidneyservice@hotmail.com, oni će vam dati više savjeta u skladu sa svojim specifičnim stanju.

Ili možete jednostavno obratite se nasoj doktor za pravovremeno pomoć, oni su 24 sata online.

Ili možete dodati Whatsapp: +8618330162295

To je besplatno.

No comments:

Post a Comment

Leave your question here, so kidney experts will give you the answer in 24 hours.

Full Name:
Country:
Email:
Phone Number:
Whatsapp:
Medical Report:
Disease Description:
 

Here doctors offer free analysis about illness condition